Ons team van specialisten voelt zich geroepen om u, als cliënt, de best mogelijke zorg aan te bieden. Samen maken we tijd voor u aan de hand van een persoonlijk behandelplan. Alles in onze klinieken staat in het teken van u als cliënt: van de glimlach aan de balie tot de expertise tijdens de gesprekken en de behandeling.

Kwaliteit, veiligheid en service

Reeds meer dan 10 jaar is het onze missie om u de nieuwste technieken en de meest succesvolle behandelingen aan te bieden. Met een team van specialisten die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied, gecombineerd met de beste technologie en uitstekende zorg, kunt u zich verwachten aan mooie resultaten uitgevoerd op een veilige manier. Met behulp van de allernieuwste technieken, hightech medische apparaten en jarenlange ervaring streven we naar een natuurlijk ogend resultaat, waarin u een herwonnen gevoel van welzijn, rust en vitaliteit terugvindt.

Ons verhaal

Wat in 2010 vanuit thuis is begonnen met o.a. tanden bleken en tatoeages verwijderen is het al snel uitgegroeid naar meer behandelingen, meer specialisme en een eigen locatie in Eindhoven. Vol passie geven wij ons over aan nieuwste ontwikkelingen, volgen de laatste trends, opleidingen en cursussen. Met ruim 10 jaar ervaring en veel tevreden klanten kunnen wij zeggen dat wij de nummer 1 huidkliniek van Nederland zijn.