MESOBOTOX

De Mesobotox is de huidverjonginghit van dit moment! Het is een nieuwe behandeling voor huidverbetering. De Mesobotox® behandeling is gebaseerd op het inbrengen van een combinatie van botulinetoxine en hyaluronzuur. Het doel is het verbeteren van de huidstructuur door het verfijnen van poriën en fijne lijntjes en het stimuleren van de hydratatie. Bovendien kan overmatige talgproductie horend bij acneklachten en zweten in het gezicht verminderen.

Mesobotox® kan worden ingezet voor:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Vergroving van de huid
  • Oneffenheden in het gelaat
  • Gehele huidverstrakking
  • Vale huid
  • Collageenboost

Nano-needling stimuleert de productie van collageen in de huid door veilig actieve ingrediënten uit de serum in te brengen via kleine nano kanalen. Dit lijkt erg op microneedling, maar is minder ingrijpend dan Microneedling en maakt tot 97% productabsorptie mogelijk.

 

Deze behandeling bestrijdt fijne lijntjes, acne, hyperpigmentatie en andere huidonzuiverheden via het transdermale toedieningssysteem voor een grotere effectiviteit van serums.

In tegenstelling tot Microneedling zal bij Nano-needling de huidstructuur pijnloos worden gladgestreken om uw huid te laten stralen door het zelfverjongingsproces van uw lichaam op gang te brengen.

Nano-needling pakt soortgelijke huidproblemen aan als Microneedling, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en elasticiteit. De diepte die door de naald wordt gepenetreerd, is het grootste verschil tussen de twee procedures. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid en creëert nano kanalen, terwijl micronaaldjes in de diepe dermis doordringen.  Dit in combinatie met EMS (Electrische spier stimulatie) en Radiofrequentie zul je langer resultaat blijven houden van de Mesobotox behandeling

Hoelang blijft het optimaal :  Dit is per persoon verschillend.  Afhankelijk van leeftijd, huidconditie, roken, alcohol, medicijnen.   Wanneer Botox direct in de spier word geinjecteerd zal de spier 6 tot 8 weken uitgeschakeld zijn.  Hierna begint er weer beweging in te komen.  Mesobotox is een light behandeling voor het gehele gezicht. Het geeft 4-6 weken een mooi optimaal resultaat.  De behandeling kan na 3-4 weken herhaald worden