<[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Waarom Laser behandelingen ontharen?

  • De 3 meest effectieve golflengtes in 1 apparaat

  • Geavanceerd koeltechniek waardoor het bijna pijnloos is

  • Voor elke huidtype geschikt (dus ook donker)

  • Voor elke huidtype geschikt (dus ook donker)

  • Kan ook in de zomer (bruinen in de zon is geen probleem)

  • Effectiever dan IPL en andere laser methodes

  • Supersnelheid voor grote oppervlakte

Wat is Laser ontharen?

De voortdurende uitdaging om ongewenste haren te verwijderen, kan een levenslange strijd zijn. Van de bekende traditionele methoden zoals waxen, epileren, scheren tot geavanceerde mogelijkheden zoals laserbehandeling; het bereiken van een permanente haarreductie blijft een uitdaging.Dit gaat in het ergste geval gepaard met lange, pijnlijke behandelingen en veelal tijdelijke resultaten.

diode2
Wij maken gebruik van de Diode Ice Laser. Deze beschikt over een gepatenteerde en innovatieve techniek waarmee energie op een effectieve wijze wordt overgebracht naar het haarzakje. Dit gebeurt middels 10 kleine laserflitsjes per seconde, die het haarzakje verwarmen tot boven de 43 graden. De essentiële eiwitten verliezen hierdoor hun eigenschappen en het haarzakje zal na enkele behandelingen afsterven.

De technologie

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid heeft, grof of fijn haar, met  ICE is dit geen probleem. Ongewenste haargroei op verschillende locaties en diepten wordt met een optimaal resultaat op de meest veilige, snelle en pijnloze manier behandeld.

Verschillende soorten haren en huidtypen reageren anders op verschillende golflengten.  ICE  heeft de voordelen van meerdere golflengten en technologiën in één handstuk, die daarmee voor elke patiënt een eigen behandelingsschema biedt.

SHR technologie verwarmt geleidelijk een vastgesteld behandelgebied, tot een temperatuur in de haarfollikel wordt bereikt die deze effectief vernietigt en voorkomt dat het haartje terug groeit.

.

Behandelfrequentie

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een gewenst resultaat. Behandeling in het gelaat is om de 4-6 weken en het lichaam om de 6-8 weken. Het gewenste resultaat kan per persoon verschillen, er kunnen dus minder of meer behandelingen gewenst zijn. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, dient deze onderhouden te worden d.m.v. onderhoudsbehandelingen.