Ultrasound met origineel Ulthera apparaat

Wat is Ultrasound met een origineel Ulthera apparaat?

Ultrasound met een origineel Ulthera apparaat is een niet-invasieve behandeling om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften. Het is een Ultrasound behandeling die de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid stimuleert, zelfs op het decolleté en dit zonder hersteltijd.

Hoe werkt Ultrasound ?

Naarmate we verouderen, zal het collageen in onze huid verzwakken en wordt elastine geleidelijk aan afgebroken, waardoor de huid slapper wordt.

In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buiten naar binnen penetreren, werkt Ultrasound met een origileen Ulthera apparaat van binnen naar buiten om de huid op een niet-invasieve manier te liften en te verstrakken. Ultrasound  beschadigt het huidoppervlak niet want het systeem lever micro-gefocuste ultrasound energie af op diepten tot 4,5mm tot dezelfde lagen als deze waarop een chirurgische facelift werkt. Als reactie op deze energie wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.

Wat voel ik na een behandeling van gelaat en/of hals?

De eerste dagen na de behandeling van het gelaat of de hals melden de patiënten vaak enige lifting, een verstevigd gevoel en opvulling van de fijne lijntjes. Hoewel dit onmiddellijke “opgevuld” gevoel tijdelijk kan zijn, wijst het erop dat het gunstig proces van de collageen in gang is gezet. De lifting van de wenkbrauw, de hals en de onderkant van de kin neemt geleidelijk toe tijdens de volgende maanden.

Wat voel ik na een behandeling van het decolleté?

Na één behandeling van het decolleté is het collageenontwikkelingsproces in gang gezet en binnen de negentig dagen kunnen de fijne lijntjes en rimpels op het decolleté gladder zijn. De verbetering kan nog toenemen tot zes maanden na de behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Na twee tot drie maanden zijn de resultaten te zien van een gelifte en strakkere huid die een jeugdigere uitstraling en strakkere look geeft. De verbetering kan nog toenemen tot zes maanden en kan meer dan een jaar na de behandeling aanhouden.

Omdat de huid van elke persoon anders is, zullen de resultaten uiteenlopen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Indien nodig kan er lokale verdoving worden gegeven. De meeste patiënten beschrijven het gevoel tijdens de behandeling als lichte tot matige prikkeling of een gevoel van warmte onder de huid.

Is de behandeling veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan vijftig jaar gebruikt ondermeer bij het volgen van de zwangerschap. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze therapeutische laatste toepassing aangetoond. Voordat u de behandeling ondergaat, is er altijd een consultatie bij de huidspecialist.