Thermage CPT (Comfort Pulse Technology)

Botox kent een nieuwe concurrent: de behandeling ‘Thermage CPT’ strijkt als het ware de rimpels glad. Radiologische golven pakken het collageen in de dieperliggende lagen aan, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladgestreken lijken. Thermage CPT is een revolutionaire huidverstrakking behandeling die het mogelijk maakt om stevigheid en gladheid van de huid te herstellen zonder chirurgie of injectie en vereist zeer weinig tot geen downtime.

Het Probleem

Thermage CPT zorgt ervoor dat het aanwezige collageen wordt samen getrokken en dat de productie van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Daarnaast kan thermage CPT er ook voor zorgen dat onderhuids vetweefsel wordt verhit en als het ware wegsmelt

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling met Thermage CPT?

Omdat Thermage CPT de aanmaak van collageen stimuleert, zie je het resultaat het beste ongeveer vier maanden na de behandeling. Je zult merken dat de structuur van uw huid aanmerkelijk is verbeterd en dat je huid gladder en strakker is. Maar ook snel na de behandeling zul je al verbetering van je huid waarnemen, het proces van collageenaanmaak begint namelijk al direct na de behandeling. .

Hoe lang houdt het resultaat van Thermage CPT aan?

Afhankelijk van je leefwijze en genetische en andere factoren, zul je ongeveer vier jaar plezier hebben van een Thermage CPT behandeling.

Het apparaat is FDA goedgekeurd (de Amerikaanse ministerie voedsel en volksgezondheid). Hiermee is 100% bewezen dat het apparaat doet wat omschreven staat. Alle medische apparaten en medicijnen moeten een FDA goedkeuring hebben.