Waarom een Facelift met Laser

  • Na 1 behandeling is het resultaat 100% zichtbaar.
  • Geheel pijnloos
  • Rimpels trekken weg
  • De huid word strakker

Tijdens de behandeling wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht (koudlaser), bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het infrarode laserlicht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (afvoer van afval) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang.. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en zorgt voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. 

Collageen word na de 30e levensjaar minder actief en naar mate we ouder worden stopt het helemaal. Onze facelift methode (FDA goedgekeurd) zorgt ervoor de collageen weer aktief word. rimpels trekken weg, de huid word strakker en je ziet er gelijk stuk beter uit.

Thermage RF Laser techniek

Bij een behandeling met de Thermage RF Laser techniek heeft men het meeste resultaat in kuurverband, minimaal 8 keer; 2 x per week. Advies is om elk kwartaal 1 tot 2 “onderhoud” behandelingen te laten uitvoeren voor blijvend resultaat.

de methode is FDA goedgekeurd. het is 100% veilig en 100% gegarandeerd dat de methode werkt!! het is ook geheel pijnloos

natuurlijk kan deze methode ook op andere zones gebruikt worden zoals buik, billen, armen, benen, handen etc etc.