Een strakke huid en een ultieme huiskwaliteit, zonder chirurgie. Fractioneel c02

Matrix Laser

Een strakkere huid is het resultaat van een jongere onderhuid die zich net onder de opperhuid bevindt. Deze onderhuid of dermis bevat zowel steunvezels (collageen) als elastische vezels (elastine) die de strakheid en soepelheid van de huid bepalen. In deze laag bevinden zich ook de bloedvaten, de talgklieren en een deel van het dieper pigment.

In de loop der jaren en onder invloed van de zon gaat deze laag aan stevigheid en veerkracht verliezen. De huid wordt slap en de bloedvaten worden zichtbaar als een rood netwerk. Ook andere problemen zoals diepere pigmentvlekken, open poriën, acné en littekens hebben hun oorspong in deze laag

De nieuwste lasers sturen een straal die tot 3mm diep in de onderhuid doordringt en de weefsels in de diepte aanzet tot verjonging. Dit zonder de opperhuid te beschadigen waardoor het herstel in luttele uren bereikt wordt. Dankzij de specifieke golflengte van 10600 nm heeft deze laser het voordeel de opperhuid te sparen en toch de onderhuid diep aan te pakken.

De bijkomende fraxionele technologie verdeelt de laserstraal in meerdere microscopisch fijne bundels die in een raster verdeeld zijn. Per behandeling wordt een deel van de huid behandeld. De rest van de huid blijft gespaard waardoor de genezing veel vlotter verloopt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De behandeling is kort (20 minuten) en goed te verdragen. De te behandelen zone en de instellingen van de laser worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. De Laser scant de huid centimeter per centimeter af tot de zone volledig behandeld is. De lichte roodheid onmiddellijk na de behandeling vermindert zienderogen in de loop van dezelfde dag. De volgende dag kunnen alle activiteiten hervat worden, inclusief het gebruik van make-up. De volgende dag voelt de huid strak en stevig aan en de fijne lijntjes zijn duidelijk minder. De behandeling kan desnoods een maand later herhaald worden indien nodig. De belangrijkste toepassing is de verbetering van de huidkwaliteit door middel van onderhuidse verstrakking en egalisering van het gezicht, de zone rond de ogen, de hals, decolleté en de handruggen. Andere toepassingen zijn uitgezette bloedvaten, diepe pigmentvlekken, open poriën, acné en acné littekens, chirurgische littekens en striemen.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Een strakkere huid, duidelijk minder fijne lijntjes. Een mooiere egale tint met minder roodheid en pigmentvlekken. Fijnere poriën en minder acne. Vervagen van littekens en striemen. Verbetert de huidstructuur en vermindert de noodzaak voor de klassieke BB creams. Duidelijke en betrouwbare resultaten kunnen zichtbaar zijn na 1 behandeling. Meerdere behandelingen met 1 maand interval verbeteren het effect. Werkhervatting kan dezelfde dag.