Hollywood´s latest trend is de Carbon Laser Peeling en deze kun je nu bij ons boeken. We hebben de eerste behandelsessies erop zitten en de resultaten zijn verbluffend. Naast dat het leuke Insta kiekjes oplevert geeft de behandeling je huid een enorme boost. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zijn onze porien vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

Wat doet het precies:

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling:

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grond gereinigde huid en een flawless glow. Het fijne is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime.
Voor wie geschikt
De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Behandelkuur

Hoewel 1 behandel al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven raden we een kuur aan van 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken.